Träningshelg Sviestad 18-19 April 2015

Hej Hej.

I onsdags var jag och tränade för att kolla så att allt funkar så jag kunde träna denna helgen. Allt funkade och så fick jag träna lite regnkörningen vilket var svårt med gamla och nästa slutkörda regndäck. Körningen gav väldigt mycket träning iallafall. 😀

Nu till helgens körning. Vi började på Lördags morgonen med att köra ut och testa se hur karten uppförde sig. Karten kändes bra redan från början så jag fortsatte att köra och leta bra spår och träna omkörningar. Under Lördagens träning så var det strålande sol och runt 15 grader varmt. Det var ju bra när man letar bra spår och försöka hålla hög fart i kurvorna.

Under Söndagen var det lite kallare och molningt men det funkade ändå. Vi testade lite olika set up på framvagnen för att de hur karten betedde sig. Mekanikern stod och klockade tiden med ett tidtagar ur för att min laptimer inte funkade men enligt tidtagaruret så låg jag på runt 47.00.

Men det jag ska träna mer på är att hålla högre fart in i kurvorna så att jag plockar in sekunder då. Mitt mål är att få tiderna på ca 46,50.

Under denna helg så har vi vägt oss och märkt att jag har undervikt i den nya klassen vilket innebär att jag måste köpa vikter och sätta på karten. 😀

/V.Forsberg #21

Kommentera